How yangin kapisi istanbul can Save You Time, Stress, and Money.

Wiki Article

Elektrikler kesik olduğunda bile geceleri parlayan bir yapıda olan bu yazılar tehlikeli durumların yol göstericisidir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin duman ve alevden korunması, yangın zonları arasında yangın ve dumanın geçişinin önlenmesi için kullanılan insanların can ve mal güvenliğini sağlayan pasif yangın önlemlerinin en önemli parçasıdır.

– Standart ya da istenen ebatlarda üretilen yangın kapılarının kanat ve kasa kısımları galvaniz malzeme kullanılarak üretilmiştir.

Evinize iş yerinize villa ve daire giriş kapıları ile sizleride satış mağazamıza bekliyoruz. Dimensions bir telefon uzaklıktayız!

Yangın merdiven kapısının en belirgin özelliklerinden bir diğeri de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kat merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Ayrıca; hırsızlığa karşı anahtarın girdiği bölgenin erişilmezliği sağlanmalıdır. Çelik kapılarda bu bölgeyi koruyan bir rozet sistemi bulunur.

Yangın kapılarının içeriden dışarıya doğru açılması gerektiği ve sadece tatbikatlar ile acil durumlarda kullanılması gerektiği tüm yönetmeliklerde yazsa da; hırsızlık gibi bazı tatsız durumlar için kullanılması muhtemel yangın kapılarına önlem amacıyla yangın kapısı alarmı takılır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Çift kanatlı yangın kapıları içintek click here kanatlı kapılara göre two kat fazla malzeme kullanılmaktadır. Bu nedenle daha geniş bir kullanım sağlayan çift kanatlı kapılarda fiyatlar artış göstermektedir.

Yangın kapıları gerek standart üretim gerek istenilen ebatlara uygun üretimleriyle her ihtiyaca cevap verecek fiyat skalasına sahiptir.

Yangın kapıları, isminden de anlaşılacağı gibi yangının ve devamında yangından kaynaklı ateş, duman gibi maddelerin kapının diğer tarafına ulaşmasını engelleyen kapılardır.

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak bilinen ve kapının içeriden dışarıya doğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında doğru bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanımı kolaylaştırır.

Yaylı menteşe kullanılan kapılarda hidrolik kapatıcı kullanılması gerekli değildir. Bu sebeple maliyet avantajı sağlanmaktadır.

Report this wiki page